Digital Digest
Home | Forum | Newsletter | Shop | Links | Search | Sitemap | About | Advertising | Contact | Donate | | Guestbook : View | Sign
DivX Digest
Navigation :
< DivX Digest >
|
|
         
Home | < Articles >
|
Logos
|
Movies
|
Software
|
Subtitles
|
Help



What's Here

DivX MPEG-4

  • Home


  • Articles
  • Logos
  • Movies
  • Software
  • Subtitles


  • What is DivX ?


  • Forum
  • Links


  • Digital Digest


    Home - DivX Articles - DVD till DivX 4.x med FlasKMPEG Guide - Konvertering i FlasKMPEG

    Förra | Nästa


    Konvertering i FlasKMPEG
    Nedan finns instruktioner för hur man konverterar DVD filer till DivX i FlasKMPEG. Du borde ha all behövd mjukvara (t.ex. DivX Codec, MP3 codec, FlasKMPEG) installerat för att kunna använda dig av insktruktionerna nedan.

    Ljud som kan vara ett stort problem om du konverterar väldigt långa filmer och du borde i alla fall titta igenom
    den här guiden för att känna till ljud syncnings problem.

    Lägg också märke till att FlasKMPEG inte kan hantera olika typer av DVD filer (t.ex. NTSC Progressive DVD filer med 29.97 FPS) så bra, så du kanske vill använda något annat konverterings verktyg som MPEG2AVI eller DVD2AVI.


    1. Starta FlasKMPEG. Om du rippat :

      hela DVDn - sedan ska du använda FlasKMPEGs "Open Media" i menyn, ändra "Files of type" till "Thunder DVD mism", och öppna IFO filen som svarar för hela filmen. Du lokalisera den här filen genom att hitta den första VOB filen (alfabetiskt) som är ungefär 0.99GB i storlek, IFO filen som har samma namn är den filen som har informationen om hela filmen. Du borde sedan fått fram följande bild :

      FlasKMPEG DVD Selector



      Här kan du välja ljud spår, textning (fast det funkar inte alltid) och vilket kapitel du vill starta rippa från.

      en VOB fil - sedan ska du använda FlasKMPEGs "Open Media" i menyn och öppna VOB filen.

    2. FlasKMPEG 0.6s nya "Kontroll Panel" borde nu automatiskt "poppa upp".


      FlasKMPEG Control Panel


    3. Från "Kontroll Panelen", klicka på "Audio Player" knappen. Följande bild borde "poppa upp" :

      FlasKMPEG Audio Player


      Använd reglaget för att välja vilken del av filmen där det finns människor som pratar och tryck på "Play" knappen - se till att språket stämmer. Du kan också använda "Available tracks" menyn för att välja vilket ljud spår du vill lyssna på om DVDn har flera olika ljud spår. Kom ihåg positionen av det rätta ljud spåret (t.ex. om det är det 2:a ljud spåret uppifrån i "Available tracks" menyn), och om du tror att du valt fel ljud spår i Steg 1 ovanför, gå till baka till Steg 1 och välj rätt ljud spår.

      Du borde välja "Dynamic Range Compression" , och använda det vertikala reglaget för att höja/sänka volymen i filmen (de flesta DVD filmerna har väldigt låg volym för att de har ett större dynamiskt omfång vilket bara är bra som du har en bra förstärkare+högtalare - en dators ljudsystem klarar inte av det och kommer att ha en väldigt låg volym). Du borde också se till att "Dolby Surround Downmix" är aktiverat, för att vara säker på att ljudet kommer ner-konvertera till ett Dolby-Surround kompatibelt ljud spår. Tryck på "OK" knappen när du är klar.



    4. Du kan också använda reglaget längst upp för att hoppa till början av den del av filmen du vill konvertera, och sedan använda "mark-in" och "mark-out" knapparna (se nedan) för att markera den del av filmen du vill konvertera. När du har markerat/valt rätt del av filmen ska du trycka på "Add" knappen för att lägga till det här "jobbet" i jobb listan (du kan ta bort det första VOB föremålet, som standard väljer hela filmen. Lägg märke till att FlasK glädjeligen konverterar alla segment i jobb listan och börjar med segment 1 så ta bort alla segment du inte vill att FlasK ska konvertera (t.ex. ta bort jobb 1 om du inte konvertera hela filmen).



    5. FlasKMPEG Slider

      FlasKMPEG Marking


    6. Du borde också lägga märke till den följande delen av konroll panelen:

      FlasKMPEG Player


      Kom ihåg "Detected FPS" och "Video Structure" inställningarna - detta kommer bli en stor del i nästa steg.



    7. Ifrån "Kontroll Panelen", klicka på "Configure" knappen. Nu inkluderar FlasKMPEG 0.6 en profil hanterare som bra om du vill konvertera DVDs till VCD/SVCD men för DivX använder vi inte profilerna (men i slutet kan du spara din DivX kodnings profil för att använda senare). Gå till "VIDEO" sektionen där borde du se en bild som den här:

      FlasKMPEG Video option


      Byt "Time Base (FPS)" inställningen så att den matchar "Detected FPS" inställningen som du hittade i förra steget. Om din "Video Structure" (förra steget igen) är "Progressive", välj då "Reconstruct Progressive Images". Om din "Video Structure" är "Interlaced", välj "Deinterlace Video" instället (detta kommer att slöa ner kodningen men höja bild kvaliteten). Genom att sätta "Threshold" för De-interlacing till ett lägre värde ökar kraften för de-interlace inställningen - genom att sätta den på något mellan 1-5 vanligtvis tar det bort allt som har med interlace att göra.

      Lägg märke till att vissa "Detected FPS" och "Video Structure" kombinationer kan orsaka problem för FlasKMPEG. T.ex. om "Detected FPS" är 29.97 och "Video Structure" är Progressive (kan vara sant med DVDs som är gjorda från TV-baserat material), så kommer FlasK att ha problem med dessa filmer. Du kanske vill använda ett annat konverterings verktyg som MPEG2AVI eller DVD2AVI.



    8. Fortfarande i "VIDEO" sektionen, du borde nu ställa in "iDCT Options". Väljbort "Auto Select" och klicka på "iDCT Selection" knappen - följadne bild borde poppa upp:

      FlasKMPEG iDCT Selection


      Genom att välja "MMX iDCT" betyder att konverteringen går snabbare men kvaliteten "kan" bli sämre. Genom att välja "Reference iDCT" betyder att konverteringen kommer att ta längre tid men du "kan" få bättre kvalitet, eftersom det inte finns konkreta bevis för att Reference iDCT är bättre än MMX iDCT men Reference är mycket långsammare än MMX. Det finns också andra iDCT plug du kan lägga till i FlasKMPEG. T.ex. Miha's Fast iDCT plugin som förmodligen är det snabbaste iDCT som finns.



    9. Nu går vi vidare till "AUDIO" sektionen och du borde se en bild som följande:

      FlasKMPEG Audio option


      Välj "Decode Audio" och "same as input". DVDs är 48 kHz ljud - konvertera inte ner det till 44.1 kHz utom om du måste (t.ex. konvertering till en VCD) det gör att du förlorar en massa kvalitet.

      Viktigt: Om "Decode Audio" inte går att välja (grå ruta), betyder det att DVDn inte har ett Dolby Digital ljud spår (FlasK 0.594 stödjer bara AC3 ljud). Musik DVDs (inte DVD-Audio) har oftast DTS/PCM/MPEG ljud spår. Om du vet att din VOB/DVD fil har DTS ljud finns för tillfället inte något sätt att konvertera det ljudet. Om du tror att din VOB/DVD fil har PCM eller MPEG ljud välj då "Don't Process Audio" och fortsätt med resten av guiden för att endast konvertera bilden. Sedan kan du följa den här guiden om hur du lägger till ljud i din AVI/DivX fil senare med DVD2AVI och VirtualDub.



    10. Nu ska du gå till "POST PROCESSING" sektionen och se till att "HQ bicubic Filtering" är valt. Se även till att "Keep Aspect Ratio" boxen är vald.


    11. Det här valfria steget handlar om hur man klipper bilden så de svarta kanterna inte konverteras för att spara hårddisks utrymme (svarta kanter slösat mest utrymme i DivX konverteringar). Varför är det "valfritt" frågar du? Nackdelen med detta är att du inte kan titta på denna filmen med PowerDVD eftersom det inte stödjer "lock aspect ratio" (t.ex. den fyller hela 4:3 skärmen med din klippta film - allting ser längre ut). Alla andra spelare borde inte ha några större problem med detta. Du borde också strunta i det här steget om din original VOB fil var "full-screen".

      Klicka på "Show output Pad" knappen, följande bild borde komma upp. Bästa sättet att få fram original storleken är att spela upp original DVDn med din mjukvarubaserade DVD spelare (t.ex. PowerDVD) och klippa "output pad" bilden så den matchar storleken på originalet (du borde klippa bort de svarta kanterna uppe och nere). Du kan också behöva skruva upp ljuset på din skärm för att se de svart kanterna bra:

      FlasKMPEG Output Pad


      Att jobba med "Output Pad":en :

        1. Använd reglaget för att välja vilken del av filmen som är ljus (så du kan se vart bilden slutar och de svarta kanterna börjar).


        2. Tryck på "Reset Settings" knappen.


        3. Tänk på "Crop" inställningen när du klipper frame:n, då "Output size" inställningen ändrar storleken på bilden. (så du kan ha en väldigt hög frame men en väldigt kort bild - t.ex. en widescreen film)


        4. Gå till "Output Size" sektionen och tryck på "-16 Width" tills filmen är den storlek som behagar dig. Jag rekomenderar att se till att bredden inte bara är delbart med 16 utan också 32. Så bred vis är dessa storlekar bra: 480, 512, 576, 640 (högre eller lägre kommer resultera i att fil-storleken/kvaliteten inte blir som den skulle. Du kan se hur bred bilden är genom att titta på "Resize ###x### -> ###x###" värdena:


        5. FlasKMPEG Resize


        6. Välj "Crop" och i den här sektionen ska du trycka på "-16 Height" knappen tills den vita linjen i nedre kanten matchar linjen i din film (se nedan)- den behöver inte matcha exakt:


        7. FlasKMPEG Cropping


        8. Klicka sedan på "+1 Top Offset" knappen i "Crop" sektionen tills den vita linjen matchar toppen på din film (se nedan) eller tills den vita linjen inte längre går mot botten:


        9. FlasKMPEG Cropping


        10. Du kanske också måste klicka på "-16 Height" knappen igen i "Crop" sektionen för att se till att den vita linjen matchar botten på din film.


        11. När du är klar ska "output pad preview" fönstret se ut så här:


        12. FlasKMPEG Cropping


        13. Din film är nu klippt och du kan klicka på "Hide" knappen för att stänga "output pad":en.



    12. Gå nu till "Files" sektionen där du kan skriva i vart du vill att "ut"-filen ska sparas. Du behöver inte skriva någon filändelse (t.ex. du behöver inte skriva "movie.avi" utan du behöver bara skriva "movie"). Du kanske också vill ta chansen och spara din konverterings profil genom att klicka på "Save Current" knappen och välja ett profil namn.



    13. Klicka på "OK" knappen för att stänga "FlasKMPEG Options" fönstret.



    14. Klicka på "Select output format" och välj "AVI Output".



    15. Klicka på "Select Output" igen och välj "Configure Output Module" - ett nytt fönster poppar upp:

      FlasKMPEG Configure Output Module


      FlasKMPEG AVI Output Options



    16. I "Video" sektionen, klicka på "Select Codec" knappen och välj "DivX Codec 4.x" (beroende på vilken version av codec:et du har - t.ex. "DivX Codec 4.01") i "Choose Videocompressor" föntret (lägg märke till att du kan välja vilket codec som helst om du inte vill konvertera till DivX). Klicka på "Configure" knappen, nu borde du se fönstret nedan. Ännu längre ner finns an kort förklaring på vad de olika sakerna betyder, för en mer detaljerad förklaring finns det en sådan här: Nicky Page's DivX4 Beta guide :

      DivX Codec Setup
      Variable bitrate Mode - Välj typ av kodning för det här codec:et. "1-pass" kodning är ungefär likadant som DivX 3.11 Alpha's "low motion" kodning. "1-pass quality based" kodningen är baserad på en konstant bitrate kodning (samma bitrate för alla frame:s), och är ungefär likadan som komprimering som används i MPEG-1 filmer (t.ex. dålig komprimering). "2-pass" är den bästa kodningen (för minsta fil storleken och bästa kvaliteten) - oturligt nog, tar det dubbelt så lång tid som "1-pass" kodning men resultatet kan vara värt det.

      I den här guiden finns instruktioner för alla 3 kodnings metoderna men jag rekomenderar starkt "2-pass" kodning. För en mer detaljerad förklaring finns det en sådan här: Nicky Page's DivX4 Beta guide.

      Performance/Quality - Sätt det på "slowest" för den bästa kvaliteten, "fastest" för snabbhet (sämst kvalitet).

      Output video bitstream at : - Det här är bitrate inställningen för filmen. En inställning på 1500 kommer att producera väldigt bra kvalitet (lägre betyder mindre filstorlek men sämre kvalitet). Gå inte under 650 (650-1000 för filmer på 1 CD) och det är förmodligen inte någon större poäng att gå högre än 2000 (1300-2000 för filmer på 2 CDs).

      Maximum keyframe interval - Keyframes skapas under ett scenbyte och är viktigt för film kvaliteten/filstorleken. De låter dig också hoppa över delar av filmen (du kan bara hoppa till en keyframe) medans den spelas upp. Lyckligtvis gör nu DivX 4.x automatiskt keyframes åt dig. Så varför ska du behöva den här inställningen? Den här inställningen säger till codec:et vart den alltid ska göra keyframe vilket behövs om din film bara har några eller inga scenbyten alls (och du vill fortfarande kunna hoppa till delar i filmen). Om du vill ha bästa bildkvaliteten, sätt värdet väldigt högt (t.ex. 2400 är lika med en keyframe var 100 sekundi en film som har 24 frames per sekund), eller sätt det på ett resonabelt värde som 10 gånger fps:en på filmen (t.ex. om filmen är 24 FPS sätt då värdet till 240 för keyframes var 10:e sekund).

      Du kan använda olika Bit-Rate Kalkylatorer för att bestämma vilken bitrate som passa dig bäst - se till att du har en DivX 4.0 kompatibel kalkylator, eftersom äldra kalkylatorer inte kommer ge dig rätt värde.

      MAX CPU Usage - Låt det vara på 100% för att vara säker på att 100% av din CPU används medans en DivX film spelas upp (no frame skipping, om möjligt).

      Deinterlace - Låt detta vara av, eftersom DivX codec 4.xs egna deinterlacers kvalitet inte är så bra.

      Default Processing Level - Behåll detta på ett lägre hack. För en mer detaljerad förklaring så finns en sådan här: Nicky Page's DivX4 Beta guide.

      1-pass encoding parameters : - här nedan är väldigt viktiga inställningar för kvalitet. För en mer detaljerad förklaring och fler förklaringar på inställningar som inte finns här (t.ex. de som inte behöver ändras så mycket) så finns det här: Nicky Page's DivX4 Beta guide.
      Maximum Quantizer - Ett högre värde (t.ex. 18) kommer att ge klarare bild under snabba scener men kommer att öka filstorleken.

      Minimum Quantizer - Ett lägre värde (t.ex. 2) kommer att ge klarare bilder under lungare scener men kommer att öka filstorleken.

      Quality-based kodnings parametrar:
      Encoding quality - Det här valet är bara tillgängligt när du väljer "1-pass quality based". Den här inställningen är ganska själv förklarande - ju högre procent ju bättre kvalitet (ändå har 1-pass quality based sämre kvalitet jämfört med 2-pass kodning).

      Two-pass kodnings parametrar :
      Log file - 2-pass kodning kräver att informationen i 1-pass sparas i en LOG fil - du kan bestämma själv vart den ska sparas genom att använda det här valet.

      Frame dropping - Säger till codec:et hur många frames den ska dumpa när bitrate:n inte räcker till - lämna detta vid 0 för den mjukaste bilden. Teoretiskt sett ska det kvitta om du har valt en bitrate som är hög nog.




    1-pass kodning:
    1. Vi kommer nu bara gå igenom grunden i att ställa in codec:et (när du känner till förklaringarna ovan kommer detta gå lätt). Jag kommer att använda 1-pass kodning och eftersom det nästa är likadant som att använda DivX 3.11 Alpha med low motion codec:et borde du känna igen dig.



    2. Klicka på "Select Output" knappen och välj "Configure Output Module" - ett nytt fönster borde poppa upp:

    3. I "Video" sektionen, klicka på "Select Codec" knappen och välj "DivX Codec 4.x" (beroende på din version av DivX codec:et - t.ex. "DivX Codec 4.01") i "Choose Videocompressor" fönstret (lägg märke till att du kan välja vilket codec som helst om du inte vill konvertera till DivX). Klicka på "Configure" knappen för att börja konfigurera film codec:et. Sätt "Variable bitrate mode" på "1-pass" och sätt alla andra inställningar så det stämmer överens (speciellt alla inställningar i "1-pass kodnings parametrar" sektionen).



    4. När du är klar, klicka på "OK" två gånger för att stänga DivX codec/Choose Videocompressor fönsterna.



    5. I "Audio" sektionen, klicka på "Select Codec" knappen och välj "MPEG Layer-3" codec:et och välj den bitrate:n som passar dig bäst i "Available formats for audio codec" sektionen. Försök att ha bitrate:n under 128 kBit/s, Stereo. En högre bitrate kommer att ge en större fil (men inte nödvändigt bättre ljud kvalitet eftersom din PCs ljudsystem inte kan skilja på ljudet i alla fall).



    6. Klicka på "OK" knappen för att stänga "AviPlugin x.xx Config" fönstret.



    7. Sedan ska du se till att rätt "JOB" är valt och tryck på "FlasK it" knappen i FlasKMPEGs Kontroll Panel för att starta konverteringen. Nu behöver du bara vänta lite till och hoppas på att din dator inte hänger sig under konverterings processen. Detta är ett bra tillfälle att sova lite eller ta dig en kopp med något varmt. När FlasK återvänder till "Kontroll Panelen" är konverteringen klar. (gå vidare till nästa sida)
  • Om du behöver mer instruktioner (t.ex. för att klippa av och klippa ihop AVI/DivX filer) och/eller allmän hjälp information finns det här (i vårt forum).





  • 1-pass quality based kodning:
    1. Vi klommer nu bara att gå igenom grunden i att ställa in codec:et (när du känner igen förklaringarna ovan kommer detta att gå lätt). Jag kommer använda 1-pass quality based kodning men detta är inte att rekomendera. Det ungefär likadant som MPEG-1 CBR (konstant bitrate) kodning.



    2. Klicka på "Select Output" knappen och välj "Configure Output Module" - ett nytt fönster poppr upp:

    3. I "Video" sekctionen, klicka på "Select Codec" knappen och välj "DivX Codec 4.x" (beroende på din version av DivX codec:et - t.ex. "DivX Codec 4.01") i "Choose Videocompressor" fönstret (lägg märke till att du kan välja vilket codec som helst om du inte vill konvertera till DivX). Klicka på "Configure" knappen för att börja konfigurera film codec:et. Sätt "Variable bitrate mode" på "1-pass quality based". Du märker att de flesta inställningarna är otillgängliga, även bitrate inställningarna!! Så hur ska du nu kunna ställa in kvaliteten för filmen?

      Enkelt. Den ända inställningen du kan ändra på är "Encoding quality" reglaget under "Quality-based encoding parameters".



    4. När du är färdig, klicka på "OK" två gånger för att stänga DivX codec/Choose Videocompressor fönsterna.



    5. I "Audio" sektionen, klicka på "Select Codec" knappen och välj "MPEG Layer-3" codec:et och välj sedan den bitrate som passar dig bäst i "Available formats for audio codec" sektionen. Försök att hålla dig under 128 kBit/s, Stereo. En högre bitrate ger en större fil (men inte nödvändigt bättre ljud kvalitet eftersom din PCs ljudsystem inte kan skilja på ljudet i alla fall).



    6. Klicka på "OK" knappen för att stänga "AviPlugin x.xx Config" fönstret.



    7. Sedan ska du se till att rätt "JOB" är valt och klicka på "FlasK it" knappen i FlasKMPEGs Kontroll Panel för att starta konverteringen. Nu behöver du bara vänta lite till och hoppas på att din dator inte hänger sig under konverterings processen. Detta är ett bra tillfälle att sova lite eller ta dig en kopp med något varmt. När FlasK återvänder till "Kontroll Panelen" är konverteringen klar. (gå vidare till nästa sida)
  • Om du behöver mer instruktioner (t.ex. för att klippa av och klippa ihop AVI/DivX filer) och/eller allmän hjälp information finns det här (i vårt forum).



  • 2-pass kodning:
    1. Vi klommer nu bara att gå igenom grunden i att ställa in codec:et (när du känner igen förklaringarna ovan kommer detta att gå lätt). Jag kommer använda 2-pass kodning eftersom det ger bästa möjliga kvalitet som möjligt med minsta möjliga fil när man använder DivX 4.x codec:et. Så vad är 2-pass kodning? Hmm, 2-pass kodning har... umm ... 2 pass ;-)

      Första passet: analyserar filmen och skriver ner all information om varje frame i en LOG fil. Tar lika lång tid som vilken vanlig konverterings session som helst. Logg filen som genererats kan återanvändas så många gånger du vill till andra passet så du kanske vill spara logg filen (då behöver man inte göra om första passet om och om och om igen).

      Andra Passet: använder informationen i logg filen och ändrar codec:ets interna inställningar (variabel bitrate m.m.) för att passa filmen - den kommer att använda bästa möjliga inställning för varje självständig frame för att få bästa bilden + en mindre fil.


    2. Klicka på "Select Output" knappen och välj "Configure Output Module" - ett nytt fönster borde poppa upp:

    3. I "Video" sektionen, klicka på "Select Codec" knappen och välj "DivX Codec 4.x" (beroende din version av DivX codec:et - t.ex. "DivX Codec 4.01") i "Choose Videocompressor" fönstret (lägg märke till att du kan välja vilket codec som helst om du inte vill konvertera till DivX). Klicka på "Configure" knappen för att börja konfigurera film codec:et. Sätt "Variable bitrate mode" på "2-pass, first pass", sätt de andra inställningarna (som beskrivet ovan - du kan lämna "Output video bitstream på:" (bitrate), "Max CPU usage" och "Default processing level" inställningarna tills vi har ställt in andra passet men alla andra inställningarna måste ändras nu) och se till att du har ett lämpligt ställe att spara logg filen på.



    4. När du är klar, klicka på "OK" två gånger för att stänga DivX codec/Choose Videocompressor fönsterna.



    5. I "Audio" sektionen, klicka på "Select Codec" knappen och välj "MPEG Layer-3" codec:et och välj sedan den bitrate som passar dig bäst i "Available formats for audio codec" sektionen. Försök att hålla dig under 128 kBit/s, Stereo. En högre bitrate ger en större fil (men inte nödvändigt bättre ljud kvalitet eftersom din PCs ljudsystem inte kan skilja på ljudet i alla fall).



    6. Klicka på "OK" knappen för att stänga "AviPlugin x.xx Config" fönstret.



    7. Sedan ska du se till att rätt "JOB" är valt och klicka på "FlasK it" knappen FlasKMPEGs Kontroll Panelen för att starta konverteringen. Nu behöver du bara vänta lite...


    8. Efter att FlasK återvänder till "Kontroll Panelen" betyder det att första passet är färdigt, du bordenu ha en logg fil och en (icke fungerande) AVI fil. Du ska nu gå vidare till andra passet av 2-pass:et.


    9. Gå tillbaka till DivX codec konfigurations fönstret (steg 17 och 18 ovan). Den här gången ska "Variable bitrate mode" stå på "2-pass, second pass" rör inte de andra inställningarna (de flesta är ändå otillgängliga förutom bitrate och några andra små inställningar) och se till att logg filen du gjorde under första passet är vald.


    10. När du är klar, klicka på "OK" två gånger för att stänga DivX codec/Choose Videocompressor fönsterna.



    11. Du kanske också ska se till att ljud codec:ets inställningar är som dom ska.



    12. Klicka på "OK" knappen för att stänga "AviPlugin x.xx Config" fönstret.



    13. Sedan ska du se till att rätt "JOB" är valt och (igen) klicka på "FlasK it" knappen i FlasKMPEGs Kontroll Panel för att starta konverteringen. Nu behöver du bara vänta lite till och hoppas på att din dator inte hänger sig under konverterings processen. Detta är ett bra tillfälle att sova lite eller ta dig en kopp med något varmt. När FlasK återvänder till "Kontroll Panelen" är konverteringen klar.
  • Om du behöver mer instruktioner (t.ex. för att klippa av och klippa ihop AVI/DivX filer) och/eller allmän hjälp information finns det här (i vårt forum).







  • Förra | Nästa


    INDEX
  • Inledning / Behövd Mjukvara
  • Rippning av DVDn
  • Konvertera i FlasKMPEG <=
  • Höjning av volymen i VirtualDub
  • Lägg till Titel/Kommentar/Copyright Information/iDivX Taggar
  • Jämförelse
  • Mer Hjälp
  • Copyright Digital Digest 1999 - 2002. Duplication of links or content is strictly prohibited. Read our Privacy Statement